Grand café Tax

Grand café Tax

Reviews voor Grand café Tax

Gemiddelde beoordeling

4 sterren gemiddeld gebaseerd op 9 reviews

5 sterren
4
4 sterren
2
3 sterren
1
2 sterren
2
1 ster
0

Charlotte Vermeulen - 17-11-2021 09:06

T was TOP!

jeanette pietersz - 05-11-2021 09:02

De nieuwe kaart uitgeprobeerd. Zag er goed uit. We namen gebakken mosselen. Friet met suddervlees. De gebakken mosselen leken meer op gekookte mosselen want ze dreven in het vocht en waren enorm flauw. Het draadjesvlees was smakeloos. Een teleurstelling dus. Toen maar sate genomen want dit kan haast niet misgaan. Die smaakte prima. Jammer want dit vinden we allebei niet voor herhaling vatbaar. Niet gewend van tax ook. Vorige keer de nacho’s genomen en die kaas was ook veel minder lekker dan voorheen. Hopelijk hebben jullie wat hieraan en kunnen jullie het verbeteren. Dan kom ik graag weer eten. Bediening was wel goed.

martijn Destigter - 03-11-2021 08:02

Top gegeten. Nieuwe kaart is heerlijk.

Ineke De Stigter - 24-10-2021 19:32

Alles top!

Carla deRuiter - 15-10-2021 08:24

Heerlijk gegeten. Lekkere gerechtjes.

Arie Kruijt - 01-10-2021 19:22

Eten was ok, bediening te druk ? duurde te lang. Zijn uiteindelijk maar zonder dessert weggegaan. Jammer.

Hans Ebben - 20-09-2021 07:33

Het was gezellig, bediening was vriendelijk. Wat we allemaal jammer vonden, is dat de kaart recent gewijzigd is. Nu meer een tapas, shared dining stijl. Naast dat dit iets is wat bij veel andere restaurants ingevoerd is en daardoor niet echt uniek meer is, vonden we de kwaliteit niet hoogstaand. Sate saus uit een potje, bruschetta niet vers bijvoorbeeld. Daarnaast behoorlijk prijzig waardoor het totaal van de rekening veel hoger uit kwam dan met de 'oude' kaart. Denk dat dit ook een van de redenen was om de kaart te wisselen.

Diana Kreuger - 12-09-2021 08:16

Heerlijk gegeten, leuk concept. De kwaliteit is goed. Bediening vriendelijk. Als het aanbod wat uitgebreider zou zijn, zou ik met regelmaat terug komen.

Martine deBas - 08-09-2021 07:05

De nieuwe kaart met kleinere porties om te delen, mag wat ons betreft blijven! De bruschetta was heerlijk, maar ook de coquilles waren erg lekker. Kortom aanrader!