Grand café Tax

Reviews voor Grand café Tax

Gemiddelde beoordeling

4 sterren gemiddeld gebaseerd op 25 reviews

5 sterren
10
4 sterren
8
3 sterren
2
2 sterren
4
1 ster
1
Petra Fasseur
11-05-2022 15:51

Was de eerste keer bij Tax ,maar komen zeker terug.Gezellige sfeer ,lekker eten en vriendelijk personeel .

Suzanne Eikelenboom
08-05-2022 10:31

Lekker eten, maar te duur. Bediening is niet erg professioneel. Al meerdere keren had ik last van het gedrag van andere klanten die erg luidruchtig zijn. Daar wordt dan niets aan gedaan.

Sonja Van de Giessen
26-04-2022 10:52

Prijs vs kwaliteit was niet met elkaar in overeenstemming.

Lisette Oudenaarden
24-04-2022 10:14

Heerlijke vissalade gegeten, vol vis, tapas ook prima, gambas met knoflook, super lekker. Gezellige plek, lekker open dak tot het kouder werd en de heaters aan gingen

Ingrid Snoek
27-03-2022 11:31

We hebben gister heerlijk gegeten. Het ontvangst was echter niet hartelijk, we hadden gereserveerd en kregen een tafeltje dat even snel los geschoven werd van een andere tafel, midden in het gangpad van de serre????. Uiteindelijk mochten we toch naar een andere tafel uit de loop. Verder was het dak open en het werd erg koud, we zaten nog met de jassen aan????. Na vragen ging bij gratie het dak verder dicht. Het eten was heerlijk maar de bediening kan een stuk vriendelijker!

Eddy Korevaar
25-03-2022 21:29

Eten goed, drinken goed, plaats op terras oké, prijs oké. Jammer dat er met dat zonnige weer geen lachje bij het personeel vanaf kon…????

Bart Gillis
20-03-2022 09:11

leuk eetcafe. Wel is de WC zo donker dat ik het lichtje op mijn telefoon nodig had om wat te zien en nee, ik was niet vergeten om het lampje aan te schakelen van het vertrek. En een aanduiding van Dogs en Cats? Heb echt even staan te twijfelen wat mijn genderspecifike kenmerken zijn i.r.t. deze 2 deling. Maar verder prima tent!

Annemarie van Gelder
11-03-2022 19:29

Eten was prima lunch bediening ook ????

Willy Branderhorst
06-03-2022 14:09

Was weer goed eten, en gezellige sfeer

Ronald Verhaar
14-02-2022 16:30

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel,echt een aanrader!!

Ingrid Kuipers
13-02-2022 20:17

Weer heerlijk gegeten!Een leuk menu, een keer wat anders dan de meeste in Gorinchem. Wij zijn fan van deze kaart!Personeel ook echt vriendelijk.

Michiel de Ruiter
30-01-2022 22:32

Ik heb heel veel begrip voor de moeilijke positie waar de horeca zich in bevindt, maar geen enkele coronaregel naleven vind ik oerdom en dieptriest.

Sylvia Van den Elshout
19-12-2021 10:37

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening!Alleen de muziek had een klein tikkie zachter mogen staan. Maar zeker een aanrader om heen te gaan

AnneMarieke Notenboom
12-12-2021 09:22

Leuke sfeer, goeie bediening en lekker eten.

Els Kroon
09-12-2021 22:12

Heerlijk gegeten, helemaal tevreden!

Annemiek Van Van Straten
05-12-2021 09:28

We hadden de vissalade besteld die echt heerlijk was.

Charlotte Vermeulen
17-11-2021 09:06

T was TOP!

jeanette pietersz
05-11-2021 09:02

De nieuwe kaart uitgeprobeerd. Zag er goed uit. We namen gebakken mosselen. Friet met suddervlees. De gebakken mosselen leken meer op gekookte mosselen want ze dreven in het vocht en waren enorm flauw. Het draadjesvlees was smakeloos. Een teleurstelling dus. Toen maar sate genomen want dit kan haast niet misgaan. Die smaakte prima. Jammer want dit vinden we allebei niet voor herhaling vatbaar. Niet gewend van tax ook. Vorige keer de nacho’s genomen en die kaas was ook veel minder lekker dan voorheen. Hopelijk hebben jullie wat hieraan en kunnen jullie het verbeteren. Dan kom ik graag weer eten. Bediening was wel goed.

martijn Destigter
03-11-2021 08:02

Top gegeten. Nieuwe kaart is heerlijk.

Ineke De Stigter
24-10-2021 19:32

Alles top!

Carla deRuiter
15-10-2021 08:24

Heerlijk gegeten. Lekkere gerechtjes.

Arie Kruijt
01-10-2021 19:22

Eten was ok, bediening te druk ? duurde te lang. Zijn uiteindelijk maar zonder dessert weggegaan. Jammer.

Hans Ebben
20-09-2021 07:33

Het was gezellig, bediening was vriendelijk. Wat we allemaal jammer vonden, is dat de kaart recent gewijzigd is. Nu meer een tapas, shared dining stijl. Naast dat dit iets is wat bij veel andere restaurants ingevoerd is en daardoor niet echt uniek meer is, vonden we de kwaliteit niet hoogstaand. Sate saus uit een potje, bruschetta niet vers bijvoorbeeld. Daarnaast behoorlijk prijzig waardoor het totaal van de rekening veel hoger uit kwam dan met de 'oude' kaart. Denk dat dit ook een van de redenen was om de kaart te wisselen.

Diana Kreuger
12-09-2021 08:16

Heerlijk gegeten, leuk concept. De kwaliteit is goed. Bediening vriendelijk. Als het aanbod wat uitgebreider zou zijn, zou ik met regelmaat terug komen.